Zelv

Ik maak directeuren gelukkig. Klinkt gek? Toch niet. Want veel leiders, zelfs van succesvolle organisaties, lopen dagelijks tegen frustraties aan. Omdat zij zich te veel laten leiden door de verwachtingen van anderen, waardoor ze niet zichzelf kunnen zijn. Omdat ze hun mensen niet meekrijgen in de veranderdoelen die ze voor hun organisatie hebben gesteld. Of omdat ze het gevoel hebben dat ze overal alleen voor staan. Die leiders help ik met één of meer Zelv Executive Programs. Persoonlijk, intensief en soms confronterend.

Zo maak ik directeuren gelukkig. En organisaties beter.

Program 1: DNA leadership
Speel geen rol die men van u verwacht, maar handel vanuit uw eigen kwaliteit en authenticiteit. Ben de leider die u wilt zijn. Individuele sessies om uw eigen identiteit te ontdekken en te zijn.

Program 2: Change in 24h
Eén etmaal in een besloten setting, waarin ik u help om veranderprocessen als inspirerende leider in gang te zetten. Individueel: 24 uur om veranderingen de beste start te geven.

Program 3: MT Retreat
Haal het beste uit uw management team door elkaars kwaliteiten optimaal te benutten en elkaar te inspireren op een bijzondere plek. Collectief: 3 dagen om uw MT nieuwe energie te geven.

 

 

dummy
dummy